Ilusat emadepäeva, armas ema!

Ema olla, see on justkui midagi maagilist.

 

See hetk, kui sa saad emaks, muutub sinu elus KÕIK!

 

Need pisikesed asjad, mis võivad kõrvaltvaatajaile nii tühisena näida poevad emadele sügavale südame soppi.

 

Mina olen ema, mul on 2 last ja minu päeva kõige ilusam hetk on hommikuti, kus issi oma süles need kaks unega võitlevat väikemeest mulle kaissu toob, et oleks koos mõnus veel veidi pikutada ja vaikselt ärgata.

 

Täna hommikul oli mul niiiiiiiii mõnusalt kitsas, et lausa hinge võttis kinni, kus mõlemad lapsed endid mulle külje alla tugevasti pressisid- vot see on minu kõige lemmikuim hetk, igas päevas ja need on hetked, mis ei unune eal!


Salvestage need imeilusad hetked oma mällu ja meenutage siis, kui nad juba suured on…

 

Soovin Sulle imeilusat emadepäeva, armas Ema!

 

Kui vaatad seda päikesekullast videoklippi Heidist ja Lisandrast siis kuula kindlasti ka neid imeilusad laulusõnu ja kaunist viit!

Ema: Heidi Liblik
Tütar: Lisandra
Laul: “Mu Ema” solist: Marvi Vallaste / muusika ja sõnad: Piret Laikre
Video: Riina Vaikmaa / www.riinavaikmaa.com

Eelmine Katsetused Hasselbladiga
Järgmine Beebi number üks- beebiootuse pildid Valges Stuudios

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.