Kes võtab sel aastal plaani buduaaripildistamise?

Käsi püsti, kes soovib sel aastal buduaari/aktisessioonile tulla/minna?


MINAAAAA….


Mu kliendid vahel küsivad, et kas ma ise üldse olen buduaarisessioonil käinud?


Ja ma pean kurvastusega vastama, et sellisel päris sessioonil ei olegi!!!


Häbenen nüüd pisut siin teie ees…

AGA, ma olen lasknud endast teha pilti küll.

Mul oli kindel plaan kinkida mehele sünnipäevaks üks hiigelsuur pilt iseendast (ta oli veidi pettunud, et pilt oli suur küll aga mind pidi pildilt luubiga otsima (aga no äge mägi oli ju) ) , ja selleks tegime Valge Stuudio naistega väljasõidu ja pildistasime teineteist looduses.


Ja noh, paar korda olen ka statiivi kasutanud…

Minust tegi ägeda pildi tookord beebifotograaf Nele Tasane ja kui ma täitsa aus olen, siis jah oleks olnud lihtsam nii endal, kui ka fotograafil ilmselt, kui ta oleks selle zanriga päriselt ennem ka tegelenud.

Modelli juhendamisel buduaari ja aktifotode tegemisel on suur roll -see annab kindlust ja julgust.

Ma lõpptulemust teile ei näita aga protsessist saate aimu.

Et siis, sel aastal olen tubli ja lasen endast ühe ägeda seeria teha!
Kes on veel tubli?

Vot mida võib leida kõvakettaid korrastades ühest ärapeidetud kaustast.

Kohtumiseni!

Kui soovid minu juurde pildistama tulla või on sul küsimusi, siis täida ära allolev kontaktivorm:

Eelmine Põnevaid Seikluseid Täis Uut Aastat Teile Kõigile!!!
Järgmine 2019 Koolituste kalender

Comments are closed.